Csoportos órák

Köredzés

A köredzés lényege, hogy az edzésprogram különböző jellegű, erő és állóképesség fejlesztő gyakorlatokból áll össze. Ezeket a gyakorlatokat meghatározott állomásokon, adott intenzitással és ismétlésszámmal, bizonyos ideig, pihenőidővel hajtjuk végre. Az órák variálhatósága függ a résztevők edzettségétől az óraadó kreativitásától. A köredzés gyakorlásával több kondicionális képesség (erő, gyorsaság, állóképesség) egyszerre fejleszthető, változatos és több izomcsoport egyidejű megdolgoztatására alkalmas időtakarékos edzésmódszer.  

Az órák időtartama: 60 perc

 

Gravity trainer

A Gravity Trainer egy gravitációs edzés eszköz, amely saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Az emberi test, a jól irányított terhelés következtében, kedvező irányba fejleszti önmagát, arról a szintről ahol tartunk, addig ameddig akarunk. Az edzés intenzitása és a terhelés mértéke széles skálán fokozható, ezért amatőrök és aktívan sportolók is eredményesen alkalmazhatják. A szakirodalom a gravitációs edzést a leghatékonyabb edzésmódok között tartja nyilván.

Az óra időtartama: 60 perc

 

bodyART TM 

Az elme és a test tökéletes összhangja, amely a keleti Jin – Jang filozófia, az erős és a gyenge oldal egyensúlyát célozza meg.

Rohanó világunkban egyre nagyobb az igény a harmónia megteremtésére, amelynek egyik fontos pillére a testmozgás. A bodyARTTM egy olyan komplex tréning, mely kiválóan alkalmas a test és lélek közötti összhang megteremtésére.

A jóga, a japán Do-In-ból vett elemek, a gyógytorna, a funkcionális tréning mozgásformáit ötvözve, a stabilitást, az egyensúlyt és az erőt hangsúlyozza. 

A statikus és dinamikus erő, valamint nyújtógyakorlatok végrehajtása során megvalósul az edzés és relaxáció közötti összhang, fejlődik az erő, állóképesség, egyensúlyérzék, hajlékonyság és a koordináció.

Az órák időtartama: 60 perc